вівторок, 21 травня 2024 р.

Ветеранський бізнес на миколаївських застосунках у Львові



Від нашого постійного автора Дмитра Удовицького який зараз боронить державу в лавах захисників, надійшла вкрай позитивна новина. Але стосується вона дій Львівської міськради що розвиває ветеранський бізнес на базі софту Миколаївської компанії... Чекаємо позитивних зрушень з відбудови бізнесу на Півдні.

"У цивільному житті я розробник засобів автоматизації виробничих процесів – програмного забезпечення для суднобудування, машинобудування, меблевої промисловості тощо. І я планую сприяти ветеранському бізнесу цими засобами.

Один з наших флагманських продуктів – програма проєктування Астра Конструктор Меблів. На мою думку – це найкращий інструмент для входження в малий бізнес. Звісно, в будь якій галузі досвід грає вирішальну роль, але швидкий старт повинен мотивувати – буквально за лічені хвилини створити проєкт виробу (шкаф, стіл тощо), експортувати з програми файл, що вже містить опис технологічного процесу, і завантажити цей файл на сервіс типу ViyarPro  - це майже все, що потребує зусиль. Потім чекайте під дверима доставку – розпакуйте, приготуйте шуруповерт, стакан чогось на свій смак і с задоволенням складіть свій перший виріб.

Якось так я і хочу переконувати тих, хто вже демобілізувався, спробувати заробляти гроші самостійно, не очікуючи від держави занадто багато. Але допомога нам у цьому процесі потрібна. Я зараз у війську і не можу сам займатися реалізацією цього проєкту. Тому такий важливий цей перший досвід "Львівського меблевого кластера" по організації навчальних центрів. Нагадаю, що для освітніх закладів ми надаємо ліцензії на програмне забезпечення безкоштовно. Тож ми вітаємо поширення таких навчальних центрів в масштабах країни. На мою думку – це ті самі горизонтальні зв'язки, які допоможуть нам подужати руїну. Ніхто крім нас, як то кажуть.

Коли демобілізуюсь (не знаю коли і як це станеться) – зможу кратно посилити зусилля з реалізації цього проєкту. Поки так. Зацікавленим прошу звертатися виключно електронною поштою, вказаною на сайті: https://astrapro.com.ua/ 

В темі листа обов'язково пишіть назву програми – Астра Конструктор Меблів"

А в цей час, миколаївській міський голова з депутатами "спокушає" іноземні місії, щоб надали допомогу...

С.Лиманов.

Ще у 2017 році миколаївські розробники вийшли на ринок освітніх послуг у країні Євросоюзу - Литві. Про це був наш матеріал.



Немає коментарів: