середа, 1 березня 2023 р.

Малюють маяки у Миколаєві




Малювання маяків Півдня разом із Центр навчання і освіти дорослих (проєкт "Миколаїв: місто, яке навчається і навчає") набирає обертів, адже новий регіональний проєкт «Вогні Півдня. Люди-маяки» об’єднує навколо себе усіх небайдужих, творчих жителів області, політиків, громадськість, ЗМІ, культуру, неформальну освіту, бізнес.
Перші майстер-класи пройшли успішно, тож ми продовжуємо дивувати та надихати жителів та гостей міста разом зі своїми фантастичними партнерами – ГО «Культурно-мистецька асоціація «Арт-спокуса»» (керівник: Валентина Кривцова).
Так на наступних МК наші неймовірні маяки Півдня у яскраві кольори Петриківського розпису та у рідні блакитно-сині Таврійського розпису розмальовуватиме разом із учасниками ніжна та жіночна Lesia Saikovska, відома і талановита майстриня декоративного розпису нашої Миколаївщини.
Протягом 5 годин у центрі Миколаєва ви зможете зануритися у всесвіт маяків та створити свій власний у супроводі талановитої Лесі Сайковської, а пізніше – взяти участь у відборі кращих робіт для майбутньої лінійки сувенірної продукції, а також виставці по закінченню проєкту.
Тож знайомимося із маяками та розписами у середу з 11:00 до 16:00 (Петриківський розпис) та у п’ятницю – з 15:00 до 20:00 (Таврійський розпис).
Теми МК:
1. Маяки як почуття.
2. Маяки як образ сімейних цінностей.
Ви будете забезпечені усім необхідним і матимете безмежний простір для польоту фантазії.
Участь – безкоштовна, але цінна та важлива!
Ми розуміємо, що бажаючих буде багато, тож не переживайте, якщо не потрапите на МК відразу – ми обов’язково заплануємо додаткові та запросимо вас.
Про місце зустрічі ви будете повідомлені індивідуально і заздалегідь.
Посилання на реєстрацію: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf1FAfL6J4.../viewform...
Запрошуємо приєднатися до серії МК з малювання маяків нашого регіону та знайомства з ними.


Немає коментарів: