понеділок, 25 квітня 2022 р.

Хто вони, німецькі політики що пропонують українцям здатись?




Лист німецьких інтелектуалів що на вихідних з'явився в одній з загальнодержавних газет ФРН, закликає припинити війну через відмову України від спротиву. Дивного в тому немає, якщо  дослідити біографії підписантів. Загалом, якщо коротко - всі ліві (у сенсі політичних поглядів), всі старі (тобто завербовані ще КДБ, не ФСБ).

 А докладніше ось вони:




Йоханнес Беккер - вчений, основна його вчена спеціалізація полягає в тому, що війна, де б вона не була, погано позначається на добробуті німців, ідіот.


Даніела Дан - журналістка, родом із НДР, із сім'ї гедееровських мажорів-журналістів, все життя виступала супротивником возз'єднання Німеччини. Психопатка та агентка КДБ.

Рольф Гесснер - юрист. Настільки червонодупий, що протягом 38 років був під моніторингом Федерального офісу захисту конституції через зв'язок з лівоекстремістськими рухами (Компартією Німеччини, наприклад). Звісно, ​​агент КДБ


Юрген Грасслін - вчитель, за мир, взагалі проти будь-якої зброї, одним словом, довбйоб. Швидше за все, агент ФСБ, бо настільки щирим довбйобом бути не можна.


Йоахім Гійяр - публіцист, у Вікі його немає, але писав статті про те, як хуйово, що НАТО веде війни. Звісно, ​​агент ФСБ.


Люк Йохімсен - 86-річна бабця, яка розпочала свою політичну кар'єру 20 років тому, тобто коли була ще 66-річною бабкою. Зрозуміло від Лівих. Стара маразматичка. Думаю, ФСБ їй платить лише горілкою.


Крістоф Кремер – хірург. Мутний декстер, у Вікі його нема, але представляє не менш каламутну організацію - Міжнародні лікарі за запобігання ядерній війні. Як лікарі можуть запобігти війні, але знаючи що створена вона була в 1980 році якимось російським та американським лікарями, відповідь зрозуміла - КДБ.



Карін Кулов - якась професорка, але публікації її йдуть від імені Роза Люксембург Штіфтунг. Спасибі що не від Клари Цеткін Гезельшафт, стара ти пізда.


Доктор Гельмут Лорер - дивись вище, лікарі проти війни.


Мохсен Мосаррат - професор, лівий, антиглобаліст, довбйоб.


Ханс Міссельвіц – політик ще з НДР, звичайно, кегебіст.


Рут Міссельвіц – дружина того, що вище, релігійна шарлатанка.


Норман Паєч - старий відставний пердун, колишній політик, як ви блядь здогадалися? Від партії Лівих.



Вернер Руф – теж старий кордупель, судячи з того, що був членом усіх організацій, у яких є слово – світ, старий агент КДБ. Роза Люксембург Фаундейшен теж є, взагалі непалевно.


Герт Зоммер - друг і колега першого у списку, Беккера, працюють у тих же інститутах та організаціях - все за мир, права людини тощо, звісно, ​​гебіст


Ганс-Крістоф Граф фон Шпонек – незважаючи на смішне прізвище, дипломат. Працював від ООН в Іраку у програмі нафта в обмін на продовольство. З Санкціями був незгодний, вважаючи, що вони б'ють не по Саддаму, а по простим іракцям (і де блядь той Саддам?). Звільнився, як приватна особа допомагав охочим обходити санкції, булв з цього приводу підданий увазі спецкомісії, але вийшов сухим з води.


Антьє Фольмер – стара пройдисвітка, в універі вивчала теологію, у 1970-х була активістською Маоїстською (суканахуйблядь!) Антиімперіалістичної Ліги. Але оскільки маоїстів до Бундестагу не беруть, а КДБ сказало треба, то сиділа все життя в парламенті від партії зелених.

Звісно, це не останні "консерви" радянських/російських спецслужб, тому залишаємось пильними. Пояснюємо світу чому ми воюємо: бо це на Україну напад!
Агресора маємо викинути з української землі. Потім, все інше.
В.Інгульский.



Костянтин Веккер – співак, музикант. Відомий лівий. Іноді праві загрожують його відпиздити на концертах. Якщо ви пам'ятаєте ще нашого Толіка Ульянова – то це ось німецький аналог.


1 коментар:

  1. Колеги питають: що за газета друкує таке?https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/offener-brief-fordert-von-scholz-stopp-der-waffenlieferungen-an-die-ukraine-li.223704
    Тримайте:

    ВідповістиВидалити