суботу, 13 лютого 2021 р.

Сусіди зустрічаються у Запоріжжі з однодумцями



Триває продовження подорожі по Україні команди “Виживуть тільки сусіди” в рамках якого цього разу проводиться стрім зустрічі з представниками громадських  ініціатив Запоріжжя. 
Трансляція відбувається на Ютуб-каналі «Школи культури сусідства» #Ютубсусід, приміщення від негоди люб'язно надали Запорізький обласний центр молоді.
Сьогодні Мітя ближче познайомив глядачів каналу з  друзями регіону Запоріжжя - Романом та Наталєю, які створили в громаді Біленького проєкт "Армреслінг - спорт сильніших". Також почули про плани створенню місцевої пожежної  служби. Дізнались про зміни які відчули вони на собі. 



Тетяна Труба, що підтримує зв'язки між мешканцями мікрогромади завдяки «Дискусійному кіноклубу „Простір змін“» та допомагає збагачуватись культурно, навчає веденню діалогу з болючих питань. Татьяна розповіла що в тільки за минулий рік вона з однодумцями залучили 437 тисяч гривень грантової допомоги на втілення проєктів.  Лайфхак найважливіший: для втілення проєктів потрібна команда в громаді. Менеджерами проєктів не народжуються, треба вчитись й адаптуватись до зміни обставин.
Наталія Залевська, яка розвиває сталість громади завдяки проєкту з сортування та подальшого пресування пластикових відходів сконцентрувалась на співпраці з місцевою владою.
Учасники різних проєктів поділилися своїми відчуттями, враженнями, змінами, потребами та прагненнями, аби ми спільно знаходити кращі та дієві механізми співпраці для сталого розвитку добросусідства в Україні. 

В.Ніколаєв.


Немає коментарів: