пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

Миколаївський тренер розробив колекцію сувенірів «Спортивний символ року»






Першим талісманом-сувеніром спортивної колекції був тигр – символ 2010-го року за східним календарем. Про це кореспондентам Суспільного розповів тренер з тхеквондо Григорій Хозяінов.

«Десять років тому про тхеквондо в Миколаєві майже не було інформації. Я розробив ескіз статуетки, перш за все, щоб популяризувати цей вид спорту на Півдні України», - сказав Григорій Хозяінов.

Раз у рік за авторським ескізом тренера Григорія Хозяінова створюють нову статуетку. Він дарує ці сувеніри спортсменам обласної федерації тхеквондо, колегам, друзям із інших міст України й світу. 



Голова громадської організації «Тхеквондо ВТФ Гагаузії» (Молдова) В’ячеслав Драгой розповів, що він зібрав частину цієї колекції.

«Моя колекція авторських сувенірів, подарунків тренера Григорія Хозяінова є символом трирічної співпраці з миколаївською командою. Завдяки спортивним зборам, змаганням, які проводимо разом із миколаївцями з 2018-го року, наша федерація почала стрімко розвиватися. У нас з’явилися і чемпіони республіки, і чемпіони міжнародних змагань», - розповів тренер В’ячеслав Драгой. 


  

За словами тренера Григорія Хозяінова, в 2021-му році підпишуть Меморандум про співпрацю Миколаївської обласної федерації тхеквондо та ГО «Тхеквондо ВТФ Гагаузії».

«Зараз узгоджуємо кожен пункт Меморандуму. Це буде співпраця не лише на рівні федерацій тхеквондо, а й між управліннями у справах фізичної культури й спорту Миколаєва й міста Комрат, адміністративного центру Гагаузії», - розповів тренер Григорій Хозяінов.

Тетяна Бакоцька.



Немає коментарів: