вівторок, 24 червня 2014 р.

Фотовиставка «День-2013»


Радо запрошуємо Вас на відкриття Фотовиставки «День-2013», яке відбудеться 26 червня о 14-00 у Галереї Миколаївського обласного краєзнавчого музею «Старофлотські казарми» (вул. Набережна, 29).
В експозиції буде представлено 160 світлин з числа переможців ювілейного XV Міжнародного фотоконкурсу газети «День», обраних з понад 2 тисяч надісланих фоторобіт. Особливість цієї експозиції – окремий розділ, присвячений людям Євромайдану.

Відкриють Фотовиставку головний редактор газети «День» Лариса ІВШИНА та голова Миколаївської обласної ради Тарас КРЕМІНЬ.

Серед почесних гостей виставки – читачі та автори газети «День», представники обласної та місцевої влади, закладів освіти та культури, регіональних ЗМІ.

Фотоконкурс «Дня», який проводиться щорічно від 1999-го року- це найбільш масштабний соціальний проект газети, що поряд з іншими культурно-просвітницькими ініціативами видання (Бібліотекою «Україна Incognita», Літньою школою журналістики «Дня», премією ім. Джеймса Мейса «За Громадянську позицію» та ін.) став вже її візитівкою.

«У кожного зеленого є шанс з газетою «День»- під таким гаслом «День» запрошує друзів до Свята фотоврожаю-2013 з яскравих знімків та червоно-зелених яблук - символу мудрої зрілості та допитливої юності.

У Фотоконкурсі беруть участь як художники-професіонали, так і аматори-початківці з усіх куточків країни. Сподіваємось, що віднині нам будуть раді і в Миколаєві.
Традиційно усі відвідувачі виставки зможуть відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд, світлину.

У день закриття виставки за результатами цього голосування буде оголошено володаря титулу глядацьких симпатій від Миколаєва.

Виставка триватиме з 26 червня по 20 липня 2014 р.

Вхід вільний

Також заплановано проведення «Круглого столу»: «Інтелектуальна єдність Півдня з країною», який відбудеться в прямому ефірі двох телеканалів ТК ТАК-TV та Миколаївської ОДТРК, в рамках Спецвипуску «Телевізійного прес-клубу з Глібом Головченко» 26 червня о 19.00. Участь в прямому ефірі візьмуть головний редактор газети «День» Лариса Івшина, голова Миколаївської обласної ради Тарас Кремінь, директор Коледжу преси та телебачення Гліб Головченко та інші представники творчої, наукової інтелігенції Миколаївщини.

Під час Круглого столу відбудеться презентація книжкової новинки «Підривна література»,яка є продовженням попереднього видання «Бронебійна публіцистика» та загалом серії «Бібліотека газети «День».

З питань акредитації: (044) 303-96-21, e-mail: marketing.theday@gmail.com;

050-493-33-19, e-mail: tdenicenko@gmail.com



Немає коментарів: