пʼятницю, 21 лютого 2014 р.

ДІАЛОГ ЗАМІСТЬ КРОВІ ​


Для пошуку компромісу в Миколаєві голова Миколаївської облдержадміністрації, голова Миколаївської обласної ради та керівники фракцій Миколаївської обласної ради зберуться в прямому ефірі ток-шоу «Телевізійний прес-клуб з Глібом Головченко».

В прямому ефірі «Телевізійного прес-клубу з Глібом Головченко» голова Миколаївської облдержадміністрації Геннадій Ніколенко, голова Миколаївської обласної ради Ігор Дятлов, уповноважений фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді Тарас Кремінь, представник фракції Партії регіонів в Миколаївській обласній та керівник фракції КПУ в Миколаївській обласній раді Сергій Пучков будуть шукати порозуміння для недопущення крові на Миколаївщині.

Прямий ефір «Телевізійного прес-клубу з Глібом Головченко» відбудеться 21 лютого о 18.00 на телеканалі ТАК TV.


«Телевізійний прес-клуб з Глібом Головченко» - ток-шоу №1 на Миколаївщині, що виходить в прямому ефірі на телеканалі ТАК TV щоп’ятниці з 2009 року. За 4 роки існування було проведено понад 200 дискусійних передач за участі близько 3 тис. експертів різного рівня та журналістів.

Звертаємося до колег журналістів розповсюдити інформацію для того, щоб якомога більше телеглядачів мали змогу дізнатися інформацію з перших вуст.



Немає коментарів: