вівторок, 11 липня 2023 р.

Фронтовик відповів меру Сєнкевичу

"Крик душі" Миколаївського міського голови


Після чергового "наїзду" міського голови Миколаєва на містян-вандалів, що знищують пластикові контейнери для сміття, Сєнкевичу відповів знаний науковец-суднобудівельник, підприємець та військовослужбовець ЗСУ, PhD - Дмитро Удовицький. По ділу так написав, далі пряма мова:

" В ефірі знову наша постійна рубрика "Це погані миколаївці у всьому винні".

Я не розумію, роз'ясніть мені в коментарях – так надмірно складно зрозуміти, що не можна виготовляти сміттєві контейнери з пластику? Що заважає прийняти цю думку? Кілька років тому, коли ми (усі містяни) за свій кошт вже встановили такі контейнери і усі вони були спалені – висновки не були зроблені?

Навесні цього року, коли знову побачив у місті ці контейнери, ще подумав – блд, знову граблі. При тому, в інших містах бачу – як встановили закриті металеві контейнери 15 років тому, так вони з тієї пори і працюють без змін. А у нас завжди якась халепа.

Ну не можна так! Навіть якщо твій кум/сват/однокурсник має підприємство по виготовленню цих контейнерів. Навіть якщо ціна на них нижча. Це ж стосується й інших елементів благоустрою міста – вони повинні мати антивандальні властивості. Тоді довго і щасливо вони відпрацюють багато років.

А так влада вкотре скаже – "начнітє с сєбя", "чісто нє там, гдє убірают, а там гдє не сорят" і НІЧОГО не зміниться в цьому місті."

Мабуть, до багатьох модних слів, якими наш міський голова, час від часу останні 8 років "бавиться" має додатись:  комплаєнс!

С.Лиманов.



Немає коментарів: