пʼятниця, 26 травня 2023 р.

На Одещині працює 80% бізнесу від довоєнного рівня




Рівень завантаження –  70-100% від довоєнних масштабів. Такі дані під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса оприлюднив Володимир Фролов, директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної військової адміністрації.

Він зазначив, що наростили обсяги виробництва підприємства з виготовлення вершкового масла, йогуртів, сиру, борошна, суміші соків фруктових та овочевих, деяких ковбасних та макаронних виробів, овочів та консервованих фруктів. Проте знизилися обсяги з виробництва яловичини, свинини, олії, соку яблучного, молочних продуктів, хліба, вин.



Немає коментарів: