вівторок, 14 березня 2023 р.

Хто про що, а львівяни про інвестиції



Вчора у Львові Invest office презентував нову веб-платформу, завдяки якій підприємці можуть отримати доступ до інформації про всі наявні інструменти фінансування та розвитку бізнесу у регіоні.
Реалізація проєкту стала можливою завдяки IT-фахівцям SoftServe  які розробили платформу на волонтерських засадах в рамках корпоративної pro bono програми #OpenTech.«Ми в SoftServe підтримуємо важливі ініціативи та вболіваємо за розвиток бізнесу в регіоні. Наявність такої цифрової платформи, яка акумулює в одному місці безліч державних програм, грантів, опцій кредитування, а також можливості для інвестування, очевидно, спростить пошуки для тих, хто їх шукає», — коментує Oleh Denys, співзасновник та член Ради директорів компанії SoftServe.
На події також виступили директор Інвест офісу Taras Yeleyko та співзасновники інціативи — голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький та перший заступник міського голови Львова Andriy Moskalenko. Веб-платформу презентував керівник проєкту Yaroslav Alokhin.
Відвідати платформу можна тут https://www.investoffice.lviv.ua/


Немає коментарів: