середа, 18 січня 2023 р.

Ціни на павербанки та зарядні станції в Україні падають



Найпопулярніші зарядні станції "EcoFlow" та "BLUETTI" почали дешевшати ще на початку грудня. Найпотужніша модель від марки "EcoFlow" - DELTA Pro (3600 Вт) подешевшала зі 225 тисяч гривень до 160, що нижче рівня вересня 2022 року - 210 тисяч гривень. Найпотужніша модель марки "BLUETTI" - EP500Pro (3000 Вт) подешевшала з 310 до 276 тисяч гривень.
Падіння цін продовжилося і минулого тижня, попри обстріли. Такий тренд цін притаманний всім моделям, в незалежності від потужності та наявності додаткових функцій.

Також продовжується падіння цін на павербанки, причому чим більш серійна модель і чим більше магазинів її пропонують, тим чіткіше падіння цін, яке для більшості моделей почалося після Нового року. Але, є і деякі моделі, на які ціни навпаки зросли, але ще до позавчорашнього ракетного удару.

На початку січня було проанонсовано відкриття авторизованим українським постачальником першої у світі офлайн-крамниці "EcoFlow". Із масовим завозом павербанків та зарядних станцій, в Україні значно зросла пропозиція, попит поступово почав задовольнятися і з часом став нижчим за пропозицію, що призвело до падіння цін.

Де ті самі шукачі соціяльної справедливості? Хто здійснить соціяльний захист тих, хто купив повербанк закордоном за 2 тисячі, а змушений продавати по 1,5? Нєпарядачєк!



@OstanniyCapitalist



Немає коментарів: