неділя, 11 грудня 2022 р.

Зміна парадигми інформування у Миколаєві



Мер Сенкевич закликав містян не розголошувати велику радість, коли вона станеться у Миколаєві. Про це він виголосив у єдиному телемарафоні. Олександр Сєнкевич закликав містян якомога довше тримати інформацію про відновлення подачі питної води в місті у секреті.

Може бути?

Виправляти помилки іноді - пізно! Мабуть, не треба було в середині листопада відряджати комунальний телеканал знімати сюжети про заварювання підірваних труб водогону на Херсонщині.

Цей інформаційний шквал, який був з гарних задумів ініційовано, призвів до реакції агресора, якого витіснили на лівий берег Дніпра. Але водогін на Миколаїв в них з квітня в стратегічних цілях на театрі. Тому обстріл водозабору був прогнозований. Тоді в мерії та комунальному підприємстві хотіли відрапортувати. А отримали...обстріл й знищення вже відновленого. В цьому південноукраїнському кейсі використання інформації - свіжий приклад, що комунікації будь хто не має вести. Завжди треба прогнозувати як буде використана та чи інша інформація, чи ...дезінформація. А навіть якщо ти міський голова, не факт що він розуміється на інформаційній діяльності.

На фахівцях не варто економити, особливо під час війни. Треба пам'ятати що відкриті джерела ворог теж моніторить.

С.Лиманов.




Немає коментарів: