четвер, 26 травня 2022 р.

Солі всім вистачить!



Гібридная інформаційно-психологічна операція проти українців почалась з повідомленням про вручення в зону бойових дій на Донеччині великого місцевого виробника кам'яної солі. Потім у блогерів в іншому краю України сповістили про захмарні ціни на ту саму сіль. І почалось!
Улюблений месідж російської пропаганди: вам не вистачить солі!
Бариги увімкнули маховик спекуляцій. Як таке пропускати...
Вітчизняні торгові мережі почали реагувати. Сіль ми не споживаємо у кількостях бензину. Не треба починати робити запасів! Море Чорне й лимани забезпечує нас якісною, корисною солю на багато років.

Наші любі, хочемо заспокоїти: сотні тонн солі їдуть до «Сільпо». Залишилося почекати тижні зо два.


Нам, як і всім українцям, болить через те, що підприємство «Артемсіль» зараз призупинило роботу через бойові дії у Донецькій області.

Поки на нашій землі йдуть бої з російськими окупантами, ми домовилися про поставки солі з виробниками в Україні та за кордоном.


У квітні ми почали співпрацювати з одним з найстаріших підприємств у Європі — Дрогобицькою солеварнею у Львівській області.



У травні ми знайшли нових постачальників у Польщі, Румунії та Туреччині. Перші партії Куявської солі з Польщі ми вже почали отримувати. Сіль з Румунії та Туреччини очікуємо в Україні на початку та в середині червня. До того ж «Сільпо» збільшує поставки солі ТМ Sosalt з Італії.


Нагадаємо, що Центр громадського здоров’я МОЗ України рекомендує споживати не більше 5 г солі на добу загалом, тобто максимум 160 г солі на місяць😉


Немає коментарів: