пʼятницю, 11 лютого 2022 р.

Справжні друзі - люди, а не політики



Тепер, коли майже не щодня Україну та її громадян намагаються захопити, загарбати, кудись не пустити, переважно з північного "залісся", важливо почути голос європейців. Що вони в Німечиині, або Щвецарії думають про ісунючу інформаційну війну й агресію РФ? Сотні українських НГО за ці роки, після майдану 2014-го мали партнерські контакти, створювали з європейськими колегами разом проєкти. Ось і наша редакція отримала вчора від партнерів листа, якого наводимо без купюр. А ви, хто дотичен євроінтеграції, напишить своїм партнерам: як в нас настрій...

Сьогодні ми звертаємось до Вас та Ваших учнів. З прикрістю та занепокоєнням ми в Centropa щодня слідкуємо за новинами в Україні. Адже у нас так багато друзів тут - освітян, учнів і партнерів.
Історія нашої дружби та співпраці почалась у 2015 році і з того часу ми провели багато семінарів в Вашій чудовій країні, а наша українська виставка відвідала (і продовжує діяти) десятки шкіл.
Разом з Вами ми збудували дружню спільноту, яка налічує близько 300 вчителів із різних куточків України, від заходу до сходу. І ми будемо продовжувати її розвивати.

Ми хотіли б поділитися з Вами словами підтримки, сказати, що ми думаємо про вас, думаємо про Україну, сподіваємось на мир та добробут у ваших домівках!

Якщо Ви самі, чи Ваші учні, шукаєте підтримки, хотіли б поспілкуватись з учнями та вчителями з інших країн, напишіть нам на annadomnich@centropa.org і ми подбаємо про надання платформи (соцмережі тощо) чи організацію онлайн зустрічей. Ви не одні; наші вчителі з різних куточків світу солідарні з Вами і в цей непростий час готові морально підтримувати Вас.

Ми сподіваємось на скору зустріч!

З побажаннями злагоди та миру,
щиро Ваша команда Centropa
Фабіан, Макс, Анна, Нін’я, Магда, Ед


Немає коментарів: