неділю, 13 червня 2021 р.

В ОДЕСІ І ЩЕ ЧОТИРИ МІСТАХ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЕКОЛОГІЧНИЙ ВЕЛОСИПЕДНИЙ ПРОЕКТ


Intellias починає масштабний проект, спрямований на популяризацію велокультури, - Екомобільное літо. Проект сприятиме розвитку екомобільності на різних рівнях: від стратегічних напрацювань до поліпшення інфраструктури і проведення освітніх та розважальних заходів. Екомобільное літо пройде у Львові, Києві, Харкові, Одесі, Івано-Франківську, а також заплановані онлайн-заходи. До участі запрошуються фахівці компанії, члени їх сімей, друзі і всі бажаючі.


Проект розпочався з ініціативи #IntelliBike Challenge - в компанії вибрали 5 Амбассадор в 5 містах, які будуть користуватися велосипедом 75 днів літа ділитися своїм досвідом з іншими. До них приєднаються і інші фахівці - в рамках #IntelliBike Flashmob вони пересядуть на велотранспорту.

«Велосипед - самий екологічний спосіб пересування і має безліч переваг: зменшує навантаження на транспортну систему, не забруднює повітря і допомагає підтримувати здоровий спосіб життя. Ми хочемо, щоб велосипедистів ставало більше поліпшувалася інфраструктура, тому ми організовуємо такі різнопланові активності, де кожен зможе знайти щось для себе. Віримо, що так ми станемо на крок ближче до екомобільним містах », - коментує Михайло Пузраков, Executive Chairman & COO компанії.

У другій половині червня Intellias проведе онлайн-велошколи для всіх, хто хоче поліпшити свої знання правил дорожнього руху і дізнатися, як їздити безпечніше.

У липні на території львівського офісу Intellias відбудеться спеціальний показ короткометражних фільмів про стійку мобільність в містах від Wiz-Art. Добірка буде доступна для всіх онлайн безкоштовно.

А 7 серпня пройде перший в Україні фестиваль тактовного урбанізму «РОВЕРнемо», під час якого заплановано маркування велоінфраструктури, облаштування велопарковки, дитячий чемпіонат беговел і інші фестивальні активності. Захід організовується в партнерстві з Інститутом Міста і місцевим велосообществом.


Немає коментарів: