неділю, 14 лютого 2021 р.

Ти - це твоя мотивація



Людину  влаштовано так, що без знаків всесвіту або якогось критичного стану не починає щось змінювати у своєму житті. Так само вийшло і з ситуацією, яка триває вже рік - карантин, або Covid-19.

Для багатьох людей - це стало випробуванням. Через те, що робота, практично, у кожної людини займає 70% їхнього життя. На свою улюблену справу, хобі або просто проведення з сім'єю, залишаються якісь лічені відсотки. І багато хто розуміє, що так не повинно бути, але постійно шукають відмовки, адже "закрити очі" дійсно простіше. Ситуація з пандемією це і є та критична ситуація, яка сталася зараз ця проблема торкнулася безліч людей, щоб не сказати весь світ.


Розгляньмо, що карантин показав нам зараз:



Ще раз підкреслює, що здоров'я не купиш за гроші. Так, ти можеш продовжити, поліпшити умови, але не врятувати.

Потрібно берегти себе і піклуватися фізичним станом в будь-якому віці.


Що все-таки, людина може правильно розподіляти своє життя та акцент робити саме на родині й речах, які надають задоволення ..


Живе спілкування - дуже важливо, адже це та енергія і почуття, які необхідні людині. Якби нас не гаджетували, потреба в спілкуванні у нас закладено в крові. І все ж людині потрібно з людиною комунікувати.


Потрібно вміти адаптуватись, під зміни, які відбуваються у світі. Не потрібно нікуди поспішати, потрібно вміти фокусуватися на правильних і важливі речі, тоді й життя в будь-який час буде насиченою і цікавою.

Більше часу проводити на природі, гуляти на море, в парках або влаштовувати зустрічі з рідними та друзями.

Щоб ловити момент і кайфувати, потрібно перемикати свою увагу на те, що нам подобається або просто пробувати нове, часом ризикувати. Головне цієї байки, робити, то що хочеться, не шукати відмовки й навіть в не найкращих ситуаціях шукати хороші моменти, адже вони є завжди, а головне що ....?

Правильно, захотіти!


Даріна Четверенко.


Немає коментарів: