четвер, 13 серпня 2020 р.

Чаювання з херсонською бібліотекою: краєзнавчі четверги у кав'ярні

Херсонська обласна бібліотека для юнацтва вчергове проводить цікаві екскурсії для херсонців та гостей міста, але тепер вже не просто містом, а в кав'ярні — за чашкою кави або чаю. Лекція-екскурсія має стати традицією — проходити щочетверга.

Сьогодні о 18.00 на всіх охочих чекають у магазині-кафе «Чайна карта», що на Соборній, 8. Кожного четверга тема буде змінюватись, а спілкування буде.

13 серпня ви дізнаєтесь про те, як жив Джон Говард у Херсоні, а також незвичні та іноді надзвичайні історії життя людини, яка присвятила його Херсону. До речі, а хто такий Джон Говард?

Британський юрист і філантроп Джон Говард усе своє професійне життя присаятив покращенню умов ув'язнених у в'язницях Європи та боротьби з інфекційними захворюваннями там. Він став справжнім реформатором, який започаткував соціологічний метод в юриспруденції у Британії. Саме з Джона Говарда при розгляді судових справ почали враховувати соціально-об'єктивні причини злочинності. І саме ця людина чимало часу провела в Херсоні та зробилась міською легендою.
Кавун.Сity


Немає коментарів: