понеділок, 13 квітня 2020 р.

Зустрічайте книгу про бізнес-принципи Дмитра Дубілета

24 квітня 2020 року у видавництві BookСhef вийде книга про бізнес-принципи Дмитра Дубілета, співзасновника інтернет-банку monobank, у минулому IT-директора «ПриватБанку», а зараз - міністра Кабінету Міністрів. Книга називатиметься «Бізнес на здоровому глузді. 50 ідей, як домогтися свого». Видання виходить у друк у партнерстві з медіа MC.today.


Дмитро Дубілет - один з найбільш медійних і ефективних підприємців країни. У 20 років він продав свій перший бізнес вартістю $100 тис. У 28 років Дубілет став IT-директором «ПриватБанку». Разом з партнерами він заснував monobank, який за два роки залучив 1,6 млн клієнтів. Дубілет планував запустити мобільний банк Koto у Великобританії, але залишив бізнес у зв'язку з тим, що зайняв пост міністра в Україні.
Книга «Бізнес на здоровому глузді. 50 ідей, як домогтися свого» складається з 10 розділів, заснованих на особистому досвіді Дмитра. У книзі розповідається про практичні речі і те, що надихає: розробку бізнес-ідей, створення команди, маркетингу, продажі. Також у книзі перераховані 50 ідей, як втілити в життя принципи Дмитра і домогтися свого.

Про що читачі дізнаються з книги:

1. Робота в «ПриватБанку»: як створювалися інновації в «Приваті» і як застосовувати «теорію здорового глузду» на практиці.


2. monobank: як мінімалізм став бізнес-принципом і допоміг залучити 1,6 млн клієнтів за два роки.

3. Команда і партнери: якими вони повинні бути, як знаходити своїх людей, керувати колективом, розділяти зони відповідальності і делегувати повноваження.

4. Маркетинг: як створити хайп навколо продукту і запустити «сарафанне» радіо, яке залучить сотні тисяч клієнтів.

5. Робота з державою: як подолати опір чиновників і робити ефективні проекти з державою.

6. Спосіб життя: як не померти від роботи і знаходити час на спорт, книги і подорожі.

Книга з'явиться в продажі 27 квітня 2020 року. Читачі, які бажають отримати це видання першими, можуть зробити попереднє замовлення за цим посиланням:  https://www.dubilet.book24.ua/

Автор книги - Тімур Ворона, головний редактор MC.today. З-під пера Тимура вже вийшло декілька бізнес-книг, серед яких «Стартап на мільйон. Як українці заробляють мільйони на технологіях», яка перемогла в номінації«Український non-fiction» львівського «Форуму видавців». Також Тимур був редактором книги «Big Money. Принципи перших», бестселера 2019 року в Україні.

Про MC.today

MC.today - це онлайн-журнал для підприємців та креативного класу. Видання допомагає читачам розвиватися і завойовувати нові висоти в бізнесі і житті. Цільова аудиторія видання - власники бізнесів, топ-менеджери, розробники, маркетологи, бізнес-леді, фінансисти, юристи. Тобто, ті люди, які не хочуть сидіти на місці і йдуть до своєї мети. MC.today пише не тільки про бізнес, а й про технології, подорожах, стиль життя. Медіа з'явилося навесні 2017 року. Наприкінці 2019 року видання охоплювало 350 тис. читачів щомісяця.

Про BookChef

BookChef - видавництво світових бестселерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Білла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цісінь та інших відомих письменників. У видавництві мріють, щоб важливих книг в житті українців ставало більше, тому уважно підбирають не тільки книги, а й людей, які над ними працюють. Фантастику перекладають фани цього жанру, а книги для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже тільки, коли людина живе темою, читачі отримують глибокий, емоційний і якісний текст. У BookChef роблять все це, щоб сфокусувати увагу на головному, - відповідях, заради яких українці читають їх книги. BookChef - книги, що формують особистість.



Немає коментарів: