неділю, 15 грудня 2019 р.

Правила щасливого життя


Тепер ми будемо щасливі. В Одеській національній науковій бібліотеці презентували книгу «Особиста справа щасливої людини» від Маргарити Січкар.



Хто це? Маргарита – амбасадор щастя, як вона сама каже, а також рестораторка, іміджмейкер, лауреатка національних конкурсів, володарка багатьох премій та ведуча чисельних телевізійних проектів.  М. Січкар є авторкою книжок «Щоденник ресторатора», «Життя без паніки. 25 способів жити з користю для себе», «Щоденник успішної жінки». І в п’ятницю вона презентувала свою четверту роботу. Книга «Особиста справа щасливої людини» – книга-тренінг, виконана за допомогою покрокової системи пошуку справжнього щастя, без нав'язаних суспільством стереотипів.

Як зазначає сама авторка, то протягом багатьох років вона прочитала майже всю літературу про дослідження щастя і врешті решт наважилась видати книгу. В ній засновниця школи щасливого життя ділиться власними секретами щастя, які пропустила через себе і вивела формулу тотального щастя, яке людина знаходить і зберігає на життя. 

В книзі представлені 5 правил для досягнення щастя у вашому житті. Але вам не набридне вчити ці правила, бо до кожного з них письменниця додає цілий топ-лист книг стосовно наведеного правила та список художніх фільмів, які дадуть вам змогу повністю зрозуміти суть правила та його практичність у житті.  

«Я щаслива жінка і щаслива мама. У  мене яскравий і насичений спосіб життя, і при цьому я встигаю вести всі свої проекти не на шкоду своїй родині і для власного задоволення. Чи багато треба для щастя? Просто роби те, чого тобі насправді хочеться, оточуй себе улюбленими речами, важливими людьми і насолоджуйся результатами. Тільки ось «просто» не означає «легко»!»

А легко і не мало бути. Бо до теми щастя авторка підійшла фундаментально. Окрім літератури вона заснувала коворкінг «Щастя HUB» та Школу щасливого життя.  В цих проектах Маргарита навчає цінувати життя, шукати позитив та насолоджуватись собою і навколишнім світом. 

«Я прокидаюся щасливою вранці, бо попереду мене чекає яскравий і насичений день, у якому є мої улюблені люди і мої улюблені проекти. І я вірю, якщо в мене вийшло все це поєднати і змінити своє життя, то у Вас теж вийде. Я вірю, щоб зробити щасливим когось, слід почати з себе. Ти не можеш зробити когось щасливим, якщо сам нещасний. Почніть із себе!», – радить Маргарита Січкар.

Кирило Чумаченко



Немає коментарів: