середу, 18 вересня 2019 р.

Учасниця минулого обміну GOxChange записала відео-запрошення до Херсону

Восени понад 120 студентів візьмуть участь у національних обмінах GOxChange та дізнаються про Україну, в якій хочеться жити, подорожувати та вчитися.

Кожне українське місто — це особливі місця, креативні люди та унікальні враження. І таку Україну для себе має відкрити кожен. Цьому допоможе наймасштабніший в Україні обмін студентами GOxChange, який безжалісно руйнує стереотипи та об’єднує українську молодь. Вже восени цього року студенти, які пройдуть відбір, відвідають Харків, Запоріжжя, Херсон та Івано-Франківськ, аби пересвідчитися у цьому. GOxChange виходить далеко за рамки стереотипів про ці міста.

Третім містом обміну стане Херсон – місто сонця, кавунів та кораблебудування, куди з 27 жовтня по 3 листопада завітають найактивніші студенти з усієї України. Вони відкриють для себе місто по-новому, познайомляться з людьми, які щодня роблять його краще та поділяться своїми ідеями як зробити Херсон містом мрії. Учасниця минулого обміну в Маріуполі Ганна Кошеварова впевнена, що це місто варте того, аби його відвідати та подивитися на місто кавунів під іншим кутом. Тому у своєму відео-запрошенні Ганна розповідає про непросту історію міста та те, як живе сучасний Херсон. А для учасників обміну вона підготувала сюрприз і заховала пляшку зі списком обов’язкових місць до відвідування.

Національні обміни студентами відбуваються за підтримки Міністерства молоді та спорту України, громадської організації "Глобал Офіс" та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC).

“Не гальмуй, подавайся на проект та приїжджай до міста у пошуках схованки”, — учасниця обміну в Маріуполі Ганна Кошеварова закликає студентів всіх курсів та спеціальностей не вагатися та брати участь у наймасштабнішому обміні студентів GOxChange у Херсоні. Море пригод, знань та нових знайомств забезпечено, обов’язкові умови - гарний настрій та бажання змінюватися і змінювати.


Дізнатися більше та подати заявку: http://bit.ly/GOxChange2019


Немає коментарів: