неділю, 18 серпня 2019 р.

Майстерклас з комунікації від Миколаївського українського театру

У часи постправди якість повсякденних комунікацій зростає. Важливо як ти сам вибудовуєш відносини з суспільством, а не те що про факт можуть "розповісти" заздри. Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії вміє не тільки якісні вистави робити, але й цікаво співпрацювати з медіа.


На минулому тижні директор - художній керівник Миколаївського українського театру Микола Берсон провів традиційну прес-конференцію з приводу початку сезону. Представив молодих акторів які увійшли до творчого складу театру, розповів про прем'єри сезону.
А їх 6 тільки до кінця календарного року. На всі смаки:

12 вересня 2019. Мала сцена. Вистава "Сільвія"
(п'єса Альберта Герні, переклад Богдана Головченка). Режисер-постановник: заслужений артист України Сергій Чверкалюк, художник-постановник: Тетяна Чухрій


19 вересня 2019. Мала сцена. Музичний проект "Пісня залишається з тобою", присвячений життю і творчості Л.Гурченко та В.Ободзинського.
(сценарій: Миколи Берсона та Богдана Головченка)
Режисер-постановник: народний артист України Микола Берсон


1 листопада 2019. Відкриття 93-го театрального сезону.
Вистава "Женихи" (п'єса Миколи Гоголя, переклад Остапа Вишні). Режисер-постановник: Лінас Маріюс Зайкаускас (Литва), художник-постановник: Маргарита Місюкова (Литва)



6 грудня 2019. Основна сцена. Музична вистава "9 життів Едіт Піаф"
(п'єса Ганни Цибань.) Режисер-постановник: заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк, художник-постановник: Тетяна Чухрій, музичний керівник: заслужений артист України Віктор Урес.


19 грудня 2019. Основна сцена. Прем'єра казки "Морозко" до дня Святого Миколая. (п'єса Олесі Плохоткіної). Режисер-постановник: заслужений артист України Сергій Чверкалюк, художник-постановник: Тетяна Чухрій


21 грудня 2019. Основна сцена. Прем'єра новорічного шоу "Заморозка крапка ком" (автор сценарію та режисер-постановник: головний режисер театру, заслужений діяч мистецтв України Олег Ігнатьєв)Но театр не складається лише з репертуару. Важливо все: й буфет, й вбиральні й славнозвісний гардероб ("вешалка"). Ці складові успіху весь час в полі уваги успішного керівника. А Микола Берсон, народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, та заслужений працівник культури України не тільки за візитівкою, а й по суті. В 93-му сезоні що настає в театр буде працювати з повною інклюзивністю. Навіть вбиральні для інвалідів зроблено.
А в буфеті поряд з традиційною міцною кавою обіцяють подавати авторський зефір від місцевого виробника.
Місцеві засоби масової інформації зробили дотепні та інформативні матеріали про плани та перспективи популярного миколаївського театру. Дехто може згадати що квитків до цього театру ніколи немає! Але ж є інтернет-продаж... А комунікації допомогають якнайліпше зрозуміти один одного, в даному випадку - глядачу театральні вистави. Обирайте любу!
С.Лиманов.
Фото Б.Головченко.


Немає коментарів: