вівторок, 25 вересня 2018 р.

Львівські водії трамваїв попали через туристів на ... тренінг

Досить часто львів'яни сьогодні стикаються з ситуаціями, коли виникають конфлікти із водіями громадського транспорту в місті. Тож, з метою мінімізувати такі ситуації в громадському транспорті і створити для львів'ян кращі умови перевезення в електротранспорті та автобусах, в нашому місті організують та проведуть тренінги з етики для місцевих водіїв. Про це львів'янам повідомляє сайт "Ulvovi.info".
Такі тренінги організували в межах проведення Європейського тижня мобільності у Львові. Ці тренінги будуть проводити протягом кількох днів. До слова, перший тренінг відбувся ще  19 вересня, а наступні відбудуться сьогодні та завтра.
Один із учасників тренінгу, психолог бізнесу та управління персоналом, буде намагатися допомогти водіям позбутися звичної думки про те, що вони перебувають в ролі жертв на своїй роботі, і при цьому "хтось їм щось винен". Саме такі ситуації дуже часто призводять до конфлікту між водіями та пасажирами громадського транспорту, адже водії ображаються через те, що пасажири їм докоряють щодо музики в салоні, куріння та їжі. Водії при цьому забувають, що перебувають на роботі, а не у власних домівках.
Основна мета проведення тренінгів полягає не лише в тому, щоб навчити водіїв уникати конфлікти, а й щоб навчити їх вміти правильно виходити з конфліктних ситуацій. Завдання, яке стоїть перед водіями, - це бути врівноваженими, усміхатися та не вестися на конфлікти, якщо їх намагаються спричинити пасажири. Ситуації, коли конфлікти виникають саме з вини пасажирів, які їх спеціально провокують, також трапляються доволі часто.
Організатори тренінгів з етики для водіїв переконані, що саме водії громадського транспорту є обличчям нашого міста. Так, саме вони зустрічають першими прибулих до міста людей на вокзалах, тому повинні демонструвати толерантність та хорошу обізнаність в інформації, що стосується життя нашого міста.


Немає коментарів: