четвер, 25 липня 2013 р.

Обєднані зусилля для проведення фестивалю «Ольвія-2013»

Тількі но ми писали про клонування фестивалей на Миколаєвщіні, а сьогодні прийшла звістка
що: "24 липня в облдержадміністрації М.Круглов провів нараду щодо реалізації на Миколаївщині громадського проекту "Ольвія країна чудес", який отримав грант Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. У нараді взяли участь керівники задіяних структурних підрозділів ОДА, представники молодіжної колегії та генеральний продюсер компанії «Арт-Мюзік» О.Карпенчук.
О.Карпенчук вже 9-й рік поспіль організовує та проводить фестиваль авторської пісні, грецької культури і туристичного відпочинку «Ольвія-2013». Тож цього року постало питання об'єднання зусиль двох творчих груп, що мають спільну мету та цільову аудиторію учасників.
Під час зустрічі організатори фестивалів ознайомили присутніх з положеннями, програмами та завданнями своїх заходів. Серед них, пропаганда здорового способу життя, обговорення проблем і перспектив молоді; популяризація міжнародного туристичного бренду «Ольвія», залучення туристів та відпочивальників до унікального природно-історичного пам'ятника культури на відкритому повітрі. Крім того, в рамках фестивалю буде проведено обласний зліт-акцію суспільно–активної молоді «Україна – країна здорової та активної молоді».
Особливу увагу М.Круглов звернув на те, що такі заходи повинні об'єднувати людей, примножувати традиції рідного краю, сприяти зростанню іміджу Миколаївщини в Україні та світі, оскільки Ольвія – це наша тисячолітня історія, а не місце для з'ясування стосунків та створення протиріч.
Учасники зустрічі підтримали позицію губернатора та ухвалили рішення об'єднати фестиваль «Ольвія-2013», який організовує компанія «Арт-Мюзік», з фестивалем «Ольвія країна чудес», організатором якого виступає всеукраїнська громадська організація «Професіонал».
На цей час всі необхідні документи вже направлені до профільного міністерства. Тож об'єднаний фестиваль за підтримки голови Миколаївської облдержадміністрації М.Круглова відбудеться цього року о традиційній порі 16-18 серпня на території національного історико-археологічного заповідника "Ольвія" і безумовно стане ще більш яскравою подією у культурному житті регіону."
Здається здоровий глузд цього разу взяв гору? 


Немає коментарів: