субота, 6 квітня 2024 р.

Які громади налаштовані на міжмуніціпальне співробітництво?




Готові дізнатися, хто отримає орієнтовно 100 тисяч доларів на реалізацію проєктів міжмуніципального співробітництва? Переможцями стали чотири громади, які отримали найвищі бали від конкурсної комісії Програми USAID DOBRE.
Вижницька громада, Чернівецька область – проєкт «Доступні і якісні послуги первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини у сільській місцевості для населення Конятинської, Селятинської, Усть-Путильської, Банилівської та Вижницької територіальних громад».

Покровська громада, Дніпропетровська область – проєкт «Медико-соціальна реабілітація та підвищення згуртованості внутрішньо переміщених осіб та жителів Покровської, Великомихайлівської та Маломихайлівської територіальних громад Дніпропетрвської області»


Васильківська громада, Дніпропетровська область – проєкт «Спільний шлях до здоров’я: міжмуніципальна медична ініціатива», який передбачає створення кабінету мамографії для мешканок Васильківської та Дубовиківської громад


 Помічнянська ТГ, Кіровоградська область – проєкт «Разом заради дітей»: покращення надання освітніх послуг для дітей з особливими потребами з Помічнянської та Рівнянської територіальних громад».


Докладніше про нагородження та підсумки конкурсу читайте тут https://uacrisis.org/uk/0304245789


Немає коментарів: