понеділок, 26 лютого 2024 р.

Старшокласники мають помріяти про майбутнє громад




27 лютого 2024 року о 10.00 в УКМЦ, м Київ відбудеться представлення інноваційної навчальної програми курсу для учнів старших класів «Планування майбутнього. Я і моя громада».Зазначена навчальна програма покликана дати нашим дітям, серед іншого, ті знання, уміння і компетенції, які дозволять не тільки успішно будувати в нестабільному та жорстокому світі свою власну кар’єру і життя, але й відчути потребу та розуміння важливості долучення до громади, її розвитку, а відтак знати відповідні інструменти, які дозволять здійснювати у ній позитивні перетворення.

Допомогти учнівський молоді відкрити секрет, що змінити світ і обставини навколо себе можливо лише через низку власних зміни - саме ця аксіома була однією із підстав створення зазначеного курсу, адже ідеологія і філософія навчання та виховання у наших школах давно потребує суттєвого оновлення і змін!

Долучитися до брифінгу розробників курсу для учнів старших класів «Планування майбутнього. Я і моя громада».

Спікери:
• Анатолій Ткачук, старший радник з питань законодавства, експерт із законодавчого
забезпечення регіональної політики, проєкт;
• Зоя Гаркавенко, президентка Академії професійного розвитку;
• Ольга Петровська, директорка Петрівського ліцею, с. Новопетрівці, Київська область.

Просимо відвідати зазначений захід через реєстрацію за посиланням

Цей захід проводиться ГО «Інститут громадянського суспільства» в рамках проєкту «Підтримка формування ефективної регіональної політики в контексті євроінтеграції України та воєнних викликів» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Всього доброго і мирного неба
!


Немає коментарів: