пʼятниця, 29 грудня 2023 р.

Порушника конвенції майора Люсю розкритикував Щвец

 


- Хто ти такой?

Декілька раз спитав у своєму відео сьогодні вночі екс-розвідник КДБ Юрій Щвец Олексія Арестовича.

І сам відповів:

- Схожий цей персонаж на Ґолохвастова, Чічікова й Шарікова одночасно. І хто його пристосував працювати в ОП України?

Днями, цей екс-радник голови ОП закордону в ефірі декількох російських ніби блогерів висловив думку що треба: разом з росією позов до заходу висувати...за розв'язання війни. 

Інформаційна війна заходить на чергове коло. Симулякри товстішають.

Льоша, заспокійливе першого року війни несе суцільну "пургу" в усіх ефірах де буває.

Швец, який до сих пір на своєму ютуб-каналі не "пінав" Люсю навіть після його розриву з Фейгіним, записав окремий епізод!

Бульдоги вирвались з під ковра.

Найлагідніший епітет на адресу цього "сина лейтенанта Шмідта", несправжнього розвідника від старого кадебіста з Вашингтона - пройдисвіт. 

Чому?

Бо десятки разів казав різну брехню в ефірах. Мав зв'язки з провокаторами тої ще радянської спецслужби й хотів дуже сподобатись російським ідеологам фашизму. І взагалі, ніякий він не полковник. А травесті-актор з роздвоєнням особистості.

Слухав я старого служаку й згадував чвару Шури Балаганова зі сліпим гусєкрадієм Паніковським.

- Хто ти такой?

- Ні це я питаю, хто ти такий?!

Невже ще залишаються притомні українці, які "ведуться" на казки інфоциган?

Швец "сигналізує" що в офісі президента України вкрай небезпечно ставляться до підбору кадрів. А що, цього українські журналісти не помітили за неповних 4 роки Зеленського на посту?

Перша речниця навіть книжку написала, як їй заважали говорити з президентом. Так що казус Арестовича - не перший факап Банкової. Но державу не тільки чиновники створюють, але відповідальні громадяни. А радники здалеку точно всього контексту не розуміють.

Сарказм та цинізм - дуже міцні філософії. А метушня видає типових пристосуванців. Тому ветерану саме цього стилю, який змінив береги Дніпра на береги Потомака, хочеться сказати: не переймайтесь. Якось розберемось.

В.Лиманський.




Немає коментарів: