понеділок, 28 серпня 2023 р.

Що стоїть за критикою контрнаступу?

 



Ви мабуть помітили, мережею почали "розганяти" ніби тезис західних військових аналітиків про низькі темпи українського контрнаступу?

Поважні західні медіа ніби розміщують. Доброхоти українські з "телег" розповсюджують різними пабліками. Потім істеричні коментарі з'являються від ніби родичів бійців зсу, що голі-босі мають "орків" бити .

Що це?

Класичне іпсо. Ще раз: інформаційно-психологічна спецоперація.

Українці так добре "насипають" ворогу, що він подався до подвоєння бюджету на різні повідомлення, які мають повпливати на українців. В першу чергу - в тилу. Ми читаємо різні тексти, "загорнуті" в наші очікування, претензії, емоції та упередження. Й...робимо

висновки, які транслюємо своєю чергою далі.
Карта контрнаступу минулого(2022)року


Інформаційна війна - особливо під час цієї компанії відіграє якщо не вирішальну, то вкрай важливу функцію. Тим паче, що співвідношення сил та засобів не на нашу користь.

Добре що хоч західні медіа облишили нашу війну з путінською Роісєю  називати змаганням Давіда та Голіафа.

У сучасній війні - перемагає хитрий та спритний. Найкращій свідоцтвом є результати війни на морі. Українські ВМС, хоч мають неспівмірний  флот по тонажу, але втопили та вивели з ладу найбільшу кількість бойових кораблів на морі за майже 80 років з часів 2-ї світової. 

Ще раз! Українські сили оборони знищили на морі більше суперників, ніж великі морські держави як Великобританія та США протягом воєнних конфліктів з 1945. Хто б там що не говорив/писав. Цим пишатись маємо. Наші засоби ураження в морі найшвидші та непомітні. Тому й маємо такий непересічний результат. Втоплено: 18 кораблів/катерів.

Запам'ятаємо цифри! Далі буде...

На суходолі в степу за Дніпром ворог ніколи не затримається. По іншому можуть гадати чи вороги, чи люди, які геть не знають українців. Нашого генофонду.

Декілька сторіч козацтво цей край відвойовували, зовсім не для того, щоб тепер дозволити московитам відрізати нас від моря. Кожна висота на рельєфі, переправа чи криниця в степу полита тонами крові протягом сторіч.

Скоріше ми відріжимо  коридор суходолом на Крим, який підступно, через зрадників та 5-колону захопили орди Шойгу  2022-го, ніж орки звітують про успішну оборону.  А як швидко це станеться - визначає Генштаб ЗСУ, а не нунейм автори різних медіа, яки взяли "токсичні" гроші росіян за розміщення дезінформації. 

Ну а щодо оборонних "зубів" генерала Суровікіна. То де він? На Лубянці? Там вміють зуби видаляти. Тим більше, що цей засіб оборони обрано в минулому році м'ясником Алеппо саме для "відмивки" грошей. Якщо в Сірії цей генерал став доларовим мільйонером,  то на війні в Україні жадав - озолотитись. Його "другана" Жєню чекісти вже "завалили" в небі, генерала як "буратино" - "потрошать", бо вкрав багато на будівництві оборонних споруджень. Хто у степах між Гуляй Полем та Токмаком порахує... той бетон...




До речі, інформаційний шум, який супроводжує цю війну, а більше "зачистки" інформації в Інтернеті, оплачують росіяни з тих самих корупційних оборудок на заході. Тепер знову почали свіжу компанію: " пришити" Україні справу у підриві газогону Нордстрім. Бачите, мол, які вони "зухвалі" на морі, точно їх яхта завезла водолазів та вибухівку на дно Балтики...



Колись, сформована Москвою громадська думка не врахувала сили України. А тепер, намагаються весь час викривити інформацію про можливості. Це і є - інформаційною війною. Та зі сторін, хто робить це креативніше, а не масованіше - має шанси на успіх. Так як 4 сторіччя саме українці писали інфу про московське царство, та головне - об'єктивно знали про всі його вади, то тепер настав час наповну скористатись знаннями про "голку" у яйці. Та зламати. Крім нас - нікому! І не "одним голосом" талановитого актора, а тисячами "порізів" інформації. Квантовий комп'ютер вправно рахує...слова.

В.Головченко. 




Немає коментарів: