середа, 30 серпня 2023 р.

Ховають "кінці у воду" а не Пригожина




Вчорашній напівсекретний похорон у північній столиці мордора на "заЛупинському" кладовищі того, якого 16 років звали "повар Путіна", тільки підтверджує гіпотезу, що ми по гарячих слідах псевдопутчу виклали. Кремль власні "симулякри" знищує!

Чому?

Бо відпрацювали!

Ні "вагнери" не Бахмут мали штурмувати, чи африканців по савані "гоняли"! Надзавдання цієї ніби приватної армії було гроши бюджетні списувати.

Про це було мало інформації, бо її "перебивала" відчайдушні потуги власної пригожинської пропаганди: розповідати з кожної праски про героїв "оркестру музикантів", так приватну військову компанію знали в народі "заліському". Пікантність випадку у, тому що політтехнологи були при тому дійстві ті самі що спочатку "надували" персону БАБу(хто ще пам'ятає таку персону?), потім опозицію імітували на Болотній. Друзів - замовних журналістів по бадегам Садового кільця залучали для створення ілюзій. Все як завжди! Луб'янський почерк.

Тому, якщо ще залишилось питання: хто виграв?

Відповідь одна - чекісти, чи фесбешники, так їх тепер на Москві кличуть. Клан, який взяв федерацію в полон з початком сторіччя, "віджав" у суміжників з МО зручний інструмент збагачення. Ще й одного генерала-мільярдера (Суровікіна) схоже нейтралізували. Ми ще дізнаємось який він корупціонер був... Війна, як стан збагачення людству давно відомий. Але чому вона ще триває?

Мабуть, коли колективний західний світ, який "надув" грошима Росію зупинить процес економіки цієї території, тоді агресивність почне згасати. А поки - хоробрі українці мають ризикуючи життям "стирати" міцність мілітарної машини Кремля, яка спирається на капітал. Але, хто ж це зробить?

Вкотре українцям треба світові пояснювати, адвокатувати: зупиніть співпрацю з нашим екзистенціальним ворогом! Бо ми маємо їх зупинити, щоб самим зберегтись! Сирійський, африканський, чи навіть корейський варіанти нас не влаштовують. Чекати поки політичний контроль над мілітарною  та розвідницькою потугою "раши" перейде до тамтешньої громадської влади в нас немає часу. Як і знову приходити в Москву "менеджеріть", як було за майже 400 років немає сенсу. А гроші - вони знадобляться для відбудови нової післявоєнної України, хоча б для того, щоб вибори проводити, незалежні медіа зробити дійсно сталими.
В.Головченко,
 український журналіст з 30-річним стажем.




Немає коментарів: