неділя, 9 липня 2023 р.

Цифровими рішеннями проти ворога




Команда “Антикорупційного штабу” спільно з представниками Міністерства відновлення, Міністерства цифрової трансформації, Київської школи економіки, Офісу Генпрокурора та наших партнерів провели брифінг, де визначили потребу у створенні нових цифрових рішень. Вони необхідні, щоб збирати докази злочинів росіян, забезпечувати прозорість та підзвітність відновлення усіх зруйнованих та пошкоджених об’єктів внаслідок загарбницької війни росії проти України. Розвиток таких цифрових технологій допоможе у майбутньому прозорій відбудові України та покаранні тих, хто руйнує українську інфраструктуру.

В результаті зустрічі ми засвідчили необхідність співпраці щонайменше з іншими громадськими організаціями та державними структурами, а також важливість створених ресурсів «Антикорупційного штабу» та адвокації відновлення обʼєктів культури.


Захід організований в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Pact в Україні.



Немає коментарів: