субота, 8 липня 2023 р.

Відомий молодий миколаївський митець виставляється в Києві




Микола Плєхов написав: друзі, анонсую та запрошую на мою персональну виставку, відкриття якої відбудеться 16 липня, о 17 00, в Кластер "Краків"
Війна не може "анулювати" творчість людини, особливо якщо людина талановита.
До виставки під назвою "Місце дислокації", увійдуть роботи з однойменної серії, з серії "графіка під час війни" та графічний, документ "Експеримент під час вимкнення світла".

У самій назві використаний термін, притаманний військовій справі - він про тривале або постійне розташування сил, чи об'єктів на певній території. Якщо збільшити масштаби місця дислокації українців, то вся територія України є таким місцем, а зменшення навпаки окреслить лиш певні метри житла чи маршрути, які щодня долаються однією людиною.
З 24 лютого 2022 автор перебуває у Київській області, а з початку квітня 2022 в Києві, і у персональному місці дислокації фіксує просторові зміни, кадрує уривки візуальної пам'яті у сталі образи, експериментує з несвідомим.
Роботи побудовані на інтуїтивній влучності, емоційному зануренні, є сканом напруги в інфополі, та осмисленим кроком у буквальну темряву.
До експозиції увійдуть близько 100 невеликих робіт, живопису, графіки, digitals graphics.

Майже всі роботи можна буде придбати, 50 відсотків від продажів будуть адресно направленні автором на потреби ЗСУ.


Немає коментарів: