неділя, 21 травня 2023 р.

Увага, Книжковий Арсенал відбудеться! Ви вже готуєтесь?




Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» цьогоріч триватиме з вечора 22 червня (офіційне відкриття) до 25 червня 2023 року.
«Коли все має значення» — обрана фокус-тема ХІ Книжкового Арсеналу.
Кураторкою цієї фокус-теми ХІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» обрано українську журналістку, авторку, документалістку Наталю Гуменюк, виконавчу директорку Лабораторії журналістики суспільного інтересу.
Кураторкою основної літературної програми стала виконавча продюсерка Радіо Культура, перекладачка та письменниця Ірина Славінська.
До програми подій фестивалю, окрім подій фокус-теми та подій літературної програми, також увійде програма для дітей та підлітків, яку куруватиме Юлія Козловець. Спеціальна програма від Літературної лабораторії Мистецького арсеналу, куратором якої стане Діма Казаков, розповість про невеликі мандрівні, бездомні бібліотеки, реальні й онлайнові архіви, колекціонування, персональні книжкові та вінілові збірки, куровані полиці. Спеціальну програму подій також представить PEN Ukraine.
Традиційно у просторі та у програмі фестивалю будуть представлені проєкти за участі ілюстраторів, дизайнерів та шрифтарів. До того ж, заплановані професійні події для видавничої спільноти.
Докладніше про цьогорічний особливий формат та інші деталі на сайті за посиланням: https://book.artarsenal.in.ua/


Немає коментарів: