неділя, 30 квітня 2023 р.

Рефлексії не мають виснажувати

 


Сотні тисяч співвітчизників тепер весь час реагують на світлини з обстріляних цього тижня Миколаєва та Умані, Дніпра. Війна не десь там, вона в нашому домі. Ти хто хотів пошвидше її "провести", як й ті, хто очікував швидку перемогу, чи замирення - помилялись. А з усвідомлення - накопичується втома. В тилу емоційно люди дійсно більше втомились ніж військові за бойовою роботою.

Що робити?

Вкрай ретельно перевірити що за інформаційні ресурси ви споживаєте?!

Якщо підписані на більше ніж 5-6 десятків тг-каналів - зробіть "чистку". Всі видаліть! Спробуйте хоча б на добу, тиждень споживання оперативної інформації обмежити. Варто скорегувати думки на щось дійсно вартісне, особливо для вас, родини, близьких. Ті, хто намагається бути корисним загалу, а сам від цього страждає, через не увагу до власних потреб, краще зупинитись. Благодійність - не конвеєр.  Не можна весь час дбати про когось, забуваючи себе. Спрацьовують захисні сили власної особистості. Людина може захворіти на психічні розлади, а може на артеріальний тиск. І вже нічого не хочеться... Тільки знову й знову читаємо про звірства ворога й лють закипає у душі. Коло замкнулось. 

Ви знову підписались на Х...знає який телеграм, чи вайбер-чат?!

Для тих, хто себе впізнав - дуже швидко треба поспілкуватись з позитивним товариством, а ще краще - фізичними вправами завантажити власний час. Краще на свіжому повітрі. Ну коли ці рясні дощі закінчаться.

Хоча, гуляти під дощиком - ще той кайф, якщо у чоботях та з дощовиком.

Живемо один раз й все треба спробувати!

С.Лиманов.



Немає коментарів: