середа, 5 квітня 2023 р.

Фото майстер з Миколаєва "штурмує" столицю






Павло Деменський відомий Миколаївський фото-провокатор анонсує свою творчість на виставці в Києві.

Зазвичай Павло з музей працюють в околицях Миколаєва. А тепер, як багато земляків поїхали, вони вирішили поділитись творчістю серед поціновувачів фотографії в стилі ню у столиці.

Вперше у Києві миколаївський фотограф делікатних жанрів (Ню, Гламур, Пінап, Бурлеск) Пабло Інкогніто (Павло Деменський) презентує персональну виставку «Street Flashing» (вуличні засвіти).


«Street Flashing» — один із напрямків фотографування оголеної натури, але не особливо популярний серед більшості ню–фотографів через нюанси, які потрібно враховувати на фотосесіях. Звичайно ж, фотографувати в студії чи "на природі" спокійніше та безпечніше, але на вулиці образи виходять більш емоційні та зухвалі. Але, щоб не потурбувати оточуючих, потрібно знати і дотримуватися деяких правил і прийомів, про які ви можете запитати у автора особисто, відвідавши виставку.



Якщо ви втомилися від тотального фотошопу та хочете побачити природну жіночу красу та грацію, ця виставка для вас. Музи Пабло Інкогніто (він не любить термін «моделі») — юні дівчата та зрілі жінки. Бо краса не схильна до часу і вона в очах того, хто дивиться!


Але будьте готові до найрізноманітніших емоцій: збентеження, захоплення і навіть сум'яття! Обіцяємо, ви абсолютно по-новому ставитися до оголеною натурі у фотографії.




ВИСТАВКА:

- ви побачите 160+ фотографій більш ніж з 40+ різних фотосетів (18+) (розміри фотографій від 35х50 см до 1,5х2,1 м).

- зможете придбати роботи автора, в т.ч. не увійшли в експозицію.


Експозиція розрахована на дорослих людей, які вірять у кохання (18+).




ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ

Але, якщо ви бажаєте допомогти розвитку такої творчості, то МОЖНА ДОНАТИТИ, або придбати деякі роботи! Частину зібраних коштів буде відправлено волонтерам Миколаєва, які допомагають мешканцям деокупованої частини Миколаївської Херсонської областей, а також розвитку дитячого образотворчого мистецтва.


Немає коментарів: