середа, 5 квітня 2023 р.

СУЧАСНА ЖІНКА— ХТО ВОНА?







Днями вийшов рекламний ролик бренду "Cher-17", що порушив важливу тему: "Сучасна жінка— яка вона?", чого прагне, яку мету має та як проходять її звичайні будні?

Так, звісно, жінка 21 сторіччя— це не тільки дружина, в майбутньому– мама, це талановита особистість, що поєднує в собі всі ці ролі: вона встигає приготувати борщ на обід, біжить на роботу, ввечері ходить на тренування чи в басейн і розслабляється за книгою перед сном. Так, окрім цього всього в неї червоний диплом і купа планів з роботи, але...



Чому Вам не спадає думка про те, що їй НЕ пощастило, а вона прийшла до цього САМОСТІЙНО, подолавши труднощі та перешкоди. Сьогодні жінка може ВСЕ!

Сучасна жінка- вічно молода! Віку більше немає і саме тому немає нічого недоречного. Хочеться коротко підстигтися- не проблема. Сьогодні це не зухвалість!

Жінка-керівник- раніше такої ролі майже не було. Але сьогодні зустріти жінку-керівника можна часто. Бізнес-леді, ось ії ім'я в сучасному світі! Атрибутом її божевільного ритму є автомобіль, дорогий телефон, планер та няня для дитини.

Сучасна жінка слідкує за власним здоров'ям. Сьогодні жінки думають про здоров'я не лише тоді, коли щось болить, а і тоді, коли все добре. Вітаміни і харчові добавки- норма у її житті.

Сучасна жінка- ідеал для чоловіка. Вона не лише слідкує за власним здоров'ям, правильно харчується, вона- прекрасна людина, яка може підтримати будь-яку бесіду.

Загалом, сучасна жінка- це еталон: вона любить і любима, вміє поєднувати роботу і сім'ю, наповнена знаннями і є джерелом заряду і енергії для власної сім'ї та оточуючих людей!

Ю.Ширяєва.


Немає коментарів: