понеділок, 1 серпня 2022 р.

Якщо хочеш допомогти - роби це з розумом!

 


На першому фото - скріншот зі сторіс однієї дівчини, яка зробила репост іншої, а та в свою чергу ще однієї. Коротше кажучи, норм розповсюдили інформацію про те, що необхідний одяг для поранених військових. І з зазначенням медичного закладу в Миколаєві, куди цей одяг можна приносити. 


Через три дні, сьогодні, в цей медичний заклад потрапляє російська ракета - результат можете бачити на всіх наступних фото. 




Ми так всі хвилюємось за публікаціі фото того, що вже сталось, але зовсім не думаємо про те, що може статись. 


Якщо хочеш допомогти - роби це з розумом! І з думкою про те, чи це паралельно не допомагає ворогу знайти свої цілі?


Все, що вам стало відомо про місцезнаходження військових - цілих, чи поранених, волонтерських штабів і гуманітарних складів тощо - ніде про це не говоріть і не пишіть. Бо все це - цілі для ворога, особливо в Миколаєві, як тилу, який забезпечує контрнаступ на Херсонщині. 



Зібрати речі можна в будь-якому іншому місці. Якщо ви звісно хочете допомогти, а не нашкодити. 

Коли робите репости - дивіться уважно, чи немає там корисної для ворога інформації. Коли бачите таку - напишіть автору, щоб прибрав. Якщо цього не робить - повідомте правоохоронцям.


Сил всім нам!

А.Лохматов.

Від редакції: тема медіагігієни ніколи не втратить актуальності.

Таке враження, що вміння робити пости в соцмережах і повідомлення в месенжерах відняло в людей залишки розуму. Люди! В нас війна. Менше волати треба, про допомогу, краще пильнуйте ворогів день і ніч.




Немає коментарів: