пʼятниця, 8 липня 2022 р.

Кіберзлочини вкупі з ракетним терором



Хакерська атака на Одеську міськраду відбулася одночасно із завданням по місту ударів крилатими ракетами.  Лікарні та служби екстреної допомоги зазнали кібератаків одразу після авіаударів.  Коли мільйони біженців тікали від бойових дій, хакери атакували гуманітарні організації.

 Аналогічну тактику кремль використовував у Сирії з тією різницею, що там Росія мала панування в повітрі. 

Наприклад, в Україні кремлівські хакери атакують об'єкти електро та водопостачання там, куди не долітають російські літаки та недоцільне використання ракет.  А у Сирії такі об'єкти тупо бомбили.

 Російські ВКС завдавали удару по житлових кварталах, а коли на місце приїжджали рятувальники, завдавали повторного удару.  Коли поранених діставали з-під уламків та відвозили до лікарень, завдавали удару по лікарнях.  Коли люди втекли від війни у ​​безпечне місце, починали бомбардувати гуманітарні конвої.

 Сирійські гуманітарні організації повідомили російським військовим координати шкіл, госпіталів та гуманітарних коридорів.  По всіх цих координатах було завдано ракетно-бомбових ударів.  У кремлівській терористичній війні напис "Діти" не захищає від бомб, а стає легітимною метою.

 Вчиняти злочини у всіх на очах кремлю допомагає бойова пропаганда.  9 вересня 2016 року російські ВКС розбомбили колону Червоного Півмісяця, вбивши 20 співробітників організації та знищивши вісімнадцять вантажівок із гуманітарною допомогою.  У відповідь на звинувачення Міністерство оборони РФ заявило:

 «Інформація про місцезнаходження автоколони була відома лише бойовикам, які контролюють ці райони.  Ми уважно вивчили відеозйомки з місця подій і не знайшли жодних ознак попадання автоколоною будь-яких боєприпасів.  Все показане на відеокадрах – наслідок пожежі вантажу».

 Це стандартна тактика кремля.  Вони вчинятимуть злочини, а потім заперечуватимуть очевидне.  Розслідування бомбового удару по Червоному Півмісяцю прочитали тисячі людей.  А сотні мільйонів дізналися про подію із засобів масової дезінформації, які мовлять усіма мовами з кожної праски.

Ю.Х.



Немає коментарів: