вівторок, 21 червня 2022 р.

Молитва воїна




Ти - Захисник, волонтер, комунальник, банківський працівник, пенсіонер, підприємець, біженець, робітник. Ти втомився від війни. Не "втомився", а насправді втомився. Втомився так, що інколи хочеться відкрити вікно і волати на всю горлянку, постійно хочеться плакати, а сліз давно немає, хочеться прокинутись і зрозуміти, що це був страшний сон, але ні, це реальність.

Прірва між реальним і уявним, яку створила офіційна пропаганда, смерті близьких, поранення, важка ситуація на Донбасі, катастрофічна ситуація на окупованих територіях, нескінченна орда, що лізе на наші рубежі, постійна напруга. Все це щодня ламає тебе і нищить залишки сил для боротьби.




АЛЕ! Пам'ятай, чого ми досягли за ці майже чотири місяці! Ми з тобою вберегли Державу, ворог зміг захопити тільки один обласний центр, працює інфраструктура, банківська система, економіка, армія розвивається, отримаємо західну зброю. Ми продовжуємо нищити ворога на зовнішньополітичних фронтах, ми відкинули тварюк від столиці, ми майже деблокували Миколаїв, ми вберегли Одесу від захоплення. І це зробив ти, тільки тим, що ти є українцем/українкою.




- Ніколи, ні на хвилину, ні на секунду не сумнівайся в Перемозі. Немає ніяких відтінків, ніяких напівтонів, ніяких нюансів, ніяких "але". Є боротьба світового зла та світового Добра, і ти на правильному боці, а значить ми неодмінно Переможемо. Це аксіома, і вся історія людства про це каже.

- Встань зранку з посмішкою, радій при кожній можливості, покажи свою впевненість у нашому з тобою шляху, у нашій з тобою Правді.

- Уважно постався до особистого ресурсу, навіть якщо це здається тобі неможливим. Намагайся правильно харчуватись, спи, відновлюйся. Будь охайним, не зловживай алкоголем, читай книжки, дивись серіали, роби аби що, щоб бути в ресурсі. Боротьба надовго.

- Підтримуй близьких, знайомих, побратимів та посестер. Тільки разом ми зможемо досягти нашої Святої мети!

- Щомиті думай про те, що ти можеш сьогодні зробити для Перемоги. Можливо саме твій внесок стане зламним в цій війні, можливо саме ти запалиш людей, можливо саме ти і є головним в цій битві. Кожну свою дію ідентифікуй як внесок у Перемогу.




Пам'ятай, Перемога залежить тільки від тебе, і від того внеску який ти зробиш саме сьогодні. Посмішка на твоєму обличчі і є запорукою нашого наступу. Твоя посмішка збереже життя тобі і іншім, твоя посмішка це наша спільна зброя.




Люблю тебе! І саме з тобою я хочу зустріти це найвеличніше свято Добра та Світла в історії сучасного людства - нашу Перемогу над рашизмом.

Ілля Шполянський з Миколаєва.


Немає коментарів: