пʼятницю, 6 травня 2022 р.

Відчищення бібліотек від пропаганди неминуче


 

Якраз в день виходу вказівки від Мінкульту про вилучення пропагандистської літератури з бібліотек опинився в одному з філіалів міської бібліотечної системи Одеси.

Світлини, яки вдалось зняти в цьому затишному й досить популярному закладі вражають. Точніше, вражає до якої міри "захламлені" полиці вітчизняних публічних книгозбірень ідеологічно ворожою літературою.



А нащо карателя Кавказу досі, на 3-му місяці війни з московитами - теперішніми імперцями промотувати виставкою? Якщо ви не бачите в Лермонтові імперця російського, то звиняйте!..



Про маршалів "перемоги" я взагалі промовчу! А що роблять за гроші українських платників податків різного штибу "культурні генерали" взагалі то не зрозуміло. Радянський агітпроп має негайно піти з публічних бібліотек. Хай по одному екземпляру залишаються в наукових. І не треба стогнати! Досить цю макулатуру, разом Симоновом та Бондарєвим тримати в теплих залах українських бібліотек, яким поки участь Бучі чи Бородянки невідома. Це не література, а стовідсотково пропаганда ненависті до фашистів.

Лєні Ріфеншталь була яскравим майстром кіна, за що Гітлер й замовляв їй свої фільми. І це призвело після 1945-го на заборону майстрині знімати. За свої вчинки пропагандисти рашистів теж мають відповідати...

С.Ліманов.фото автора



Немає коментарів: