понеділок, 30 травня 2022 р.

Сталкери Херсону завели телеграмканал



Коли Херсонцям волонтери завозять продуктові набори - багато хто питає, чи немає у наборах російських товарів, бо якщо є, не дивлячись на потребу, люди такий продуктовий набір не візьмуть.


На жаль, з кожним днем все складніше придбати українські продукти, якщо, скажімо, овочей ще достатньо від українських фермерів, є також і борошняні вироби, то з деяким іншим видом товарів вже стає складно.


Звісно, є  ті, хто ходить за гуманітаркой окупантів - черги постійні біля z-мобілів. Асвабадітєлі раді асвабаждать голодних українців. Хоча, багато, хто стоїть, не такі вже й голодні - просто "на халяву" і "ну а шо". 

Є й інші причини, чому люди йдуть за тією гуманітаркою. Взагалі, у херсонців багато різних думок, і ми вирішили запустити ТГ-канал, де будуть без прикрас публікуватися думки, відчуття, роздуми херсонців, що продовжують жити в окупованому Херсоні. 


Там не буде новин, а скоріше "документування" повсякденності у Херсоні як воно є. Кому цікаво, посилання у коменті, приєднуйтеся і приєднуйте знайомих.

Сталкери.



Немає коментарів: