вівторок, 3 травня 2022 р.

Кривавий привіт із Севастополя




Рускіє 2 травня запустили ракети на Одесу. Вбили людей, зруйнували будівлі. Вісім років вони лили сльози за загиблими в Одесі 2 травня 2014 року. Путін на пресконференціях робив трагічне обличчя, коли згадував. Монтували телесюжети, записували слова скорботи свідків. Показували, як в Одесі несуть квіти родичі.

Вони на своїх політшоу називали це «одеська Хатинь».




А через 8 років вдарили ракетами. Туди, де «Хатинь», і саме в день, коли «Хатинь».

Вдарили, так зрозумів, «героїчєскіє» моряки-чорноморці.




І в Севастополі як завжди на річницю трагічних подій рустб знімало сюжет про покладання квітів і записувало вихідців з Одеси.

А в цей день ракети «моряков-чєрноморцев» пішли на Одесу.




Тоді і зараз люди гинуть через те, що кремлівські воєводи і пропагандисти ненавидять і руйнують Україну. Вони намагалися підірвати її зсередини. Постійно підбурювали людей. А тепер залучили свою армію.




Тому на Одесу летять ракети.

Насправді рускім байдуже, що там гинуть і україномовні і російськомовні. Що під загрозою життя і тих, хто ходив на Потьомкінську в українських вишиванках. І тих, хто ненавидів Євромайдан.




Їм нікого не жаль. Їм навіть своїх солдатів та матросів не жаль. У них всі гинуть так, щоб не псувати телекартинку похоронами і сльозами, якщо це не «Хатинь», а «спецоперація».




Рускіє брешуть. І хочуть зробити цю брехню кодом життя на захопленій території.

А.Шудря.


Немає коментарів: