середу, 30 березня 2022 р.

Маріуполь не здається!




Вже майже місяць місто Маріуполь знаходиться у повній блокаді російських фашистських сил. Ще недавно процвітаюче промислове місто на березі було варварськи знищено нелюдами з російського рейху.
В цих надскладних умовах, на межі людських можливостей, оборонці Маріуполя продовжують робити все, щоб вистояти у цьому, без перебільшення, пеклі на землі.
Оборона міста-Героя стала вирішальною для України у цій війні. Ворог зосередив величезне угруповання, однак стер свої кровожерливі ікла о хоробрість та силу українських захисників. Завдяки саме цим воїнам плани Кремля щодо захоплення всієї лівобережної України провалилися. Ворог по вуха зав’яз біля Маріуполя, щодня втрачаючи людей сотнями. За кожну вулицю, кожен квадратний метр міста російські фашисти платять власною кров’ю.
Стійкістю лицарів-оборонців Маріуполя сьогодні захоплюється весь світ. Те, як б’ються морські піхотинці, нацгвардійці, поліцейські, прикордонники та тероборонці, - навічно увійде в історію як приклад героїзму та військового мистецтва. І не буде в Україні більшої шани, ніж слова: «Так, я захищав Маріуполь!».




Немає коментарів: