четвер, 10 березня 2022 р.

Програма дій на тепер




Маємо стерти з себе кількасотрічний бруд московських фейків і ворожих культурних кодів. Світ вже побачив хто такі українці й відтепер нас складно буде переплутати з росіянами. Ми – жива творча енергія, вони – носії злоякісних намірів та мертвої, гнилої й бездушної сутності. Все, що вони говорять про нас, насправді інформація про них.
Після перемоги в України й українцях не має лишитися жодних маркерів “руского міра” – ні пушкіних-толстих-достоєвскіх, ні моргенштернів-лєпсів-баскових, ні катєрін-суворових-пєтровпєврих-ватутінів. НІКОГО і НІЧОГО. Усі, в кого здригнеться щось в серці до будь-чого російського, згадайте розбомблені українські міста, закривавлених українських дітей в лікарнях чи серед руїн житлових будинків, обличчя загиблих знайомих і всі миті, в які ви прощалися з власним життям чи завмирали від жаху в страху за життя близьких. Це ціна байдужості й забуття. Пора закривати цей кредит назавжди, і якраз зараз ми на шляху до цього.
Після цієї війни Україна стане сильним регіональним гравцем та повноцінно повернеться в європейську сім’ю. І тоді почнеться зовсім інша, виборона багатьма поколіннями наших попередників, історія. Вже починається.



Немає коментарів: