суботу, 19 лютого 2022 р.

"Не панікуй! Готуйся!"




У неділю, 20 лютого, в рамках всеукраїнської кампанії "Не панікуй! Готуйся!" у Миколаєві відбудеться черговий вишкіл для цивільного населення.

Штаб Захисту Миколаївщини в межах кампанії «Не панікуй! Готуйся!» вже третій тиждень поспіль проводить вишколи для миколаївців та гостей міста, за підтримки Національного Корпусу, ГО "Асоціація учасників та інвалідів АТО" та ВПК «Авангард».
На цьому занятті ви зможете ознайомитися з прийомами надання само- та взаємодопомоги при пораненнях, кровотечі, переломах, як евакуювати постраждалого. А також розглянемо на практиці базові елементи поводження зі зброєю, позиції для стрільби, заряджання й перезарядження зброї, тактику ведення бою та основи мінної безпеки.
Де?
вул. Севастопольська 63 (Миколаївський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства)
Коли?
20 лютого, початок о 09:30
Після вишколу запрошуємо усіх на Соборну площу о 14:00 на ходу до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні. День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні – відважних земляків, які ціною власного життя дали можливість Україні бути незалежною, демократичною, відкритою світові державою та самим творити своє майбутнє.


Немає коментарів: