неділю, 5 грудня 2021 р.

Стосовно маніпуляцій з інформацією

 

"Буде неприємно, але я це скажу. Вчора на презентації в Берліні ми розказували про "Ізоляцію" та звірства над полоненими. Але я ніколи не говорила про суть цієї історії. А вона проста.
Якщо Київ/Львів/Одеса (можете підставити ваше місто) буде окуповане, то на місці мистецького фонду відкриється секретна тюрма. У підвалах цієї тюрми опинитеся ви чи рідна вам людина. Байдуже, що зараз ви не вірите, що таке взагалі може у вашому житті статися. А чоловік, із яким ви перетиналися в ліфті, буде кидати електричні дроти на оголені частини вашого тіла. Просто так, бо може.


Технологія ведення війни Росією відпрацьована. Для швидкого контролю над чужою територією, а в подальшому для її утримання, застосовується свідома політика вчинення воєнних злочинів проти цивільного населення. Бо треба витіснити із цієї території, а ще краще фізично знищити активну меншість, та залякати пасивну більшість, щоб придушити будь-який потенційний спротив.


До речі, позиція «я внє політики» нікому не допоможе. Кажу вам, як людина, що документує воєнні злочини в ОРДЛО усі ці роки. Терор тим страшний, бо ірраціональний, і в підвалах масово сидять ті, хто ніколи нічим особливо не цікавився.


Західна преса відкрито пише про новий збройний наступ Росії на початку 2022 року. А що робить активна меншість у моїй країні? Обговорює Шустера. Залиште його в спокої, Ахметов відправить літак, і він спокійно продовжить заробляти гроші в іншій країні, де будуть потрібні його послуги.


У нашому житті немає гарантій. Але є ціна. І треба підвищувати ціну нападу для Кремля. На владу я ніколи не покладалася. Міжнародні партнери будуть виражати глибоку ступінь занепокоєння. Нема на кого перекласти цю відповідальність.


А тим часом біблійна картинка «розділеного царства» виглядає легкою здобиччю. Разом із тим є багато речей, які все ж таки нас об’єднують. І замість витрачати в пісок енергію та час, зараз треба сконцентруватися на них.


1. Ті, хто знають, що треба робити, роблять.

2. Ті, хто не знають, допомагають тим, які роблять.

#OlexandraMatviychuk 



Немає коментарів: