середу, 17 листопада 2021 р.

Студенти Одеського університету мерзнуть в крижаних аудиторіях

3 роки тому тут вчились й обігрівались бо було холодно...







В одеському виші пишуть олівцями — чорнило мерзне.


Студенти Одеського Національного університету ім. І.І. Мечникова змушені сидіти на парах у верхньому одязі. В аудиторіях корпусу на Французькому бульварі – не більше 10 градусів тепла. 


Про це кореспонденту Української Служби Інформації повідомила студентка вузу Ганна Стратієнко.


Незважаючи на те, що Одеса зараз перебуває в червоній зоні карантину, з понеділка, 15 листопада, адміністрація вишу викликала студентів університету імені Мечникова на очне навчання.


Незважаючи на зростаючу кількість хворих на COVID-19, нас випустили на очне навчання. Хоча, якщо я не помиляюся, містом у такому ж режимі працює лише медичний університет, — пояснила студентка.


При цьому у корпусі, що на Французькому бульварі, 24/26, температура в аудиторіях не перевищує позначки 10 градусів. Студенти навчаються у верхньому одязі по 4-5 годин поспіль. А замість ручок користуються олівцями, бо чорнило замерзає.


В аудиторіях дуже холодно. Не секрет, що у старому корпусі не дають опалення. У моєї групи всі пари, крім однієї у понеділок, проходять у холодному корпусі. Ми навчаємось у шубах, у куртках. Хто в чому може, від 4 до 6 пар це від 4 до 6 годин. Ще нас старшокурсниці попереджали, щоб ми брали замість ручок олівці, бо ручки холонуть, — резюмувала студентка.


Немає коментарів: