суботу, 20 листопада 2021 р.

Запрошуємо на БАЗОВИЙ КУРС КУЛЬТУРИ СУСІДСТВА!




Реальні приклади перевтілення власних дворів та будинків від досвідчених менторів та випускників програм.


Мультидисциплінарний інтенсив (на протязі 2 тижнів - 2 вихідних по 4 години та 2 вечорів по 2 години по буднях) з 6 блоків:



Культура сусідства - як культура сумісного проживання


Культурна ідентичність двору


Конфлікти як розвиток


Урбаністика, двір - простір і що з ним робити


Робота з інформацією у дворах та медіагігієна


Проєкти у дворах та пошук фінансування


Що таке культура сусідства для чого вона потрібна? Чи можливо створити безпечний, комфортний двір із залученням до цього мешканців-сусідів?


Що таке ідентичність двору та як вона створюється? Як дослідити таланти та можливості, розробити культурну ідею, яка об’єднає сусідів та проводити тематичні події у дворі?


Як використовувати конфлікти для укріплення відносин та розвитку двора? Чи це реально? Конфлікти обов'язково дорівнює дискомфорт? Практикуємо разом.


Яким ми хочемо бачити свій двір? Чи він буде гарним, чи зручним, чи безпечним, чи тихим? Чи ми можемо приміряти все це одночасно і сконструювати свій власний дворовий простір?


Яка інформація шириться у дворах? Як завжди використовувати корисну, та чесну інформацію, не порушуючи приватність та межі особистості? Значення медіагігієни.


Що є ресурсом та які є ресурси у наших дворах? Як ідею перетворити на проєкт та залучити на це фінансування?


Ці знання Ви зможете на 100% застосувати у власному дворі.


Заповнюйте анкету до 23 Листопада https://forms.gle/EKGkhz6GGx6m3uRo8


Пропонований початок курсу: суббота - 4 Грудня


Навчання проходить на безоплатній основі в рамках проєкту "Підтримка зв’язків між сусідами дворів Одеси у кризовий час (етап 3)", що впроваджується за підтримки Forum Civil Peace Service - Ukraine спільно з ГО "Зацікавлені", ГО "Фонд розвитку міста Одеси".


Немає коментарів: