неділю, 10 жовтня 2021 р.

Обман "соціальної держави"



Популісти один за одним намагаються нас переконати, що тарифи на газ, електроенергію, воду, опалення і т.д. насправді мають бути набагато нижчими. І от тільки як вони прийдуть до влади - ціна комуналки впаде у 2, 3, х разів. Та насправді тарифи для населення в Україні досі набагато нижче ринкових. Що викликає ряд проблем і величезний простір для махінацій. 

Наприклад, "дешеву" для населення електроенергію уряд щороку дотує на 60-65 мільярдів гривень. Більш як 2 мільярди доларів оплачених саме нами! Коштом наших податків.


Електроенергія по 1,44 гривень/кВт надається усім - і пенсіонерам, і бідним людям, і середньому класові, і депутатам.

Кінцеві ж вигодоотримувачі з цього - саме олігархи, з якими так бореться Зеленський. Часто-густо саме їх компанії в першу чергу отримують державні дотації. Тоді як інші роками працюють в збиток, намагаючись вибити обіцяну їм компенсацію.

Тож зрозуміло, чому влада не хоче нарешті перестати витрачати наші з вами мільярди на сумнівні схеми й встановити справедливі, ринкові тарифи, одинакові й для населення, і для бізнесу. Допомагаючи соціально незахищеним людям за допомогою вже налагодженої прозорої системи субсидій.

ТК "Останній капіталіст".



Немає коментарів: