неділю, 26 вересня 2021 р.

LAP проводить Великий грантовий конкурс на розвиток громади




Спільнота випускників лідерських програм "Джойнт" Leadership Alumni Program (LAP) проводить найбільший грантовий конкурс в історії організації.

Цього року учасники-переможці отримають грант до 6 000 $ на реалізацію власного проекту, який допоможе розвитку єврейської громади.

Обов'язковою умовою для того, щоб взяти участь в конкурсі, є те, що у команді проекту мають бути випускники лідерських програм СНД (Metsuda, Knafaim, Lehava). Представлений на конкурс проект повинен бути реалізований в декількох країнах СНД або громадах, організаціях і мати додаткові фінансові ресурси на його реалізацію в момент заповнення анкети.

«Унікальність Великого грантового конкурсу полягає в відкритому захисті заявок. Ми створили умови, щоб всі проекти, які подалися на грант, мали можливість захистити свою ідею перед експертною комісією. 31 жовтня в Zoom пройде відкритий захист проектів, слухачами якого зможуть стати всі бажаючі», - сказала керівник LAP Ірма Кушнер.



Крім того, в рамках конкурсу організатори створили проектну школу. Щопонеділка о 19.00 в Zoom проходять заходи, які допоможуть учасникам працювати з грантами. Це - нетворкінг, вебінари і лекції щодо залучення ресурсів, життя проекту, грамотного заповнення заявок, досвіду отримання європейських грантів і багато іншого.



Після публічного захисту проектів, який проходитиме в онлайн-режимі для всіх бажаючих в кінці жовтня, будуть оголошені імена щасливчиків-переможців. Свої проекти вони повинні будуть реалізувати до серпня 2022 року.

Для того, щоб взяти участь у грантовому конкурсі, необхідно зареєструватися за посиланням до 29 жовтня.

Нагадаємо, LAP проводить конкурс проектів серед випускників лідерських програм СНД з 2020 року. За цей час його переможцями стали дев’ять людей, на реалізацію проектів яких було виділено 5 000$.



Детальну інформацію та положення конкурса можна почитати за посиланням - https://lapjdc.org/b-grant

Телеграм-канал LAP - https://t.me/lapjdc




Довідка:

Цей проект реалізований за підтримкою «Джойнт» (JDC) – однієї з найбільших єврейських гуманітарних організацій, що функціонує більше ніж у 70 країнах. Вже більше 30 років вона рятує життя євреїв та розвиває єврейське суспільство на території колишнього Радянського Союзу.

Детальну інформацію щодо JDC ви знайдете на сайті: www.JDC.org


Немає коментарів: