середу, 16 червня 2021 р.

Шириться мережа кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA




Мережа кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA в Коблево на Миколаївщині провела навчально-методичний семінар для модераторів/-ок. Окрім розширення географії в посткарантинний рік додаються нові форми проведення обговорень та переглядів документальних фільмів. Це детально розглядали на семінарі з новими модераторами, які тільки починають свою активність, та планують відкрити кіноклуб. До традиційних тем з прав людини додається екологічна, реформа децентралізації, медична.



Проєкт має підвищити рівень обізнаності щодо практичних способів та інструментів захисту прав людини, поточних демократичних реформ у сфері прав людини в Україні, посиленню місцевої участі та відповідальності, реалізації практичних адвокаційних заходів. 
3 нових кіноклуби додалось у Миколаєві. 2 шкільні, а найбільш перспективний  у знаній громадській організації "Миколаївський пресклуб" яка давно вже просуває засоби медіаосвіти.
Всі документальні фільми яки пропонується до перегляду в мережі мають авторські свідоцтва. Їх більше півтисячі, тому під кожну цільову авдиторію можливо обрати саме дотичну стрічку.
Слідкуйте за рекламою на сторінці у FB.





Немає коментарів: