неділю, 6 червня 2021 р.

Коблево залишається... будмайданчиком

 


Анонси щодо курортного сезону в Коблево виявляються передчасними. Наш кореспондент відвідав місцевий курорт, чи як казали за "совєтів" - зону відпочинку в перший вікенд літа. Птахів було чутно тільки зранку. Після 8-ї тільки "болгарки" візжать, та будівельні крани гуркотять. Біля магазинів більше будівельних працівників, ніж відпочиваючих.


Немає відливу дощової води, тому єдиний Курортний проспект часом схожий на канал, тільки човнів не було. Хоча й керівник Миколаївської ОДА каже на кожній



нараді з туризму й відпочинку про пісок, але його, майже немає.(!) Будівництво ж велике триває. Ви що думаєте забудовники возять пісок?



Вже час подбати про завезення, або намив піску. Але це, як й всі інші роботи з благоустрою треба припиняти з настанням сезону відпусток/канікул.

Ну не можна одночасно відпочивати й мешкати на будмайданчику! Чи дозволи на роботи вже зовсім ніхто не надає?!



Ну й громадським транспортом щось незрозуміле...поки! Ніяких шлагбаумів на в'їзді, як й ремонту доріг... Мабуть чекають навали відпочиваючих, щоб їм показати встилання асфальту ...в ями?



С.Лиманов. фото автора 

PS. Потішив квітковий магазин з дуже гарним асортиментом й помірними цінами, як в Миколаєві. Нарешті "квітковий" період відносин буде відбуватись не з трояндами з пансионатних квітників.








Немає коментарів: